Direkt36

Térképen mutatjuk az orosz csapatok előrenyomulását a háború kilencedik napján. Az Elios-ügyet az atlatszohu indította el 2013-ban nem pedig a Direkt36 2015-ben.


Pin By Klemi On Valosag Igazsag In 2021 Mens Tshirts Mens Graphic Tshirt Mens Tops

Az állami hírügynökség elhallgatja a kormánynak kínos híreket még a coviddal kapcsolatban is.

. Baleset-bűnügy Úgy felrúglak hogy megbánod Próbaidőre ítélték a Márki-Zay Péter fórumán. Ezt anno még egy jelenlegi Direkt36 munkatárs is szóvá tette és reklamációnk nyomán be is kerültek a hivatkozások az. Kiszivárgott iratok mutatják hogyan diktálnak Orbánék a nemzeti hírügynökségnek.

A sikernek mindig sok gazdája van de azt hittem hogy ezt már tisztáztuk. Hetekig nem volt szabad megírni az MTI-nél hogy Biden nyerte az elnökválasztást az ellenzéki összefogást pedig csak baloldalinak volt szabad nevezni. Hidvéghi Balázs a Fidesz európai parlamenti EP képviselõje Fotó.

Press reports also suggested that the personal data of 300 Hungarians was released to. Kiszivárgott iratok mutatják hogyan diktálnak Orbánék a nemzeti hírügynökségnek. Kovács AttilaMTIMTVA Pegasus-ügyben ült össze kedden az Európai Parlament szakbizottsága ahol a meghallgatás egyik résztvevője Panyi Szabolcs volt a Direkt36 újságírója aki tagja volt a nemzetközi megfigyelési ügyet feltáró újságíró-konzorciumnak és akit az elmúlt években meg.

News portal Direkt36 reported last summer that the phone numbers in the list from over 50 countries including Hungary were used by the clients of an Israeli company to gather information on journalists rights activists opposition politicians attorneys and businessmen. Térképen mutatjuk az orosz csapatok előrenyomulását a háború kilencedik napján. I also became a victim of Pegasus surveillance Hungarian journalist Szabolcs Panyi working with the investigative website Direkt36 who was part of the team uncovering the mass surveillance told MEPs.

Amíg az ukrán eseményeket figyeltük. A Direkt36 bejegyzéséhez az Átlátszó főszerkesztője Bodoky Tamás is hozzászólt. Amíg az ukrán eseményeket figyeltük közben.


Olyan Fenykep Kerult Elo Errol A Parosrol Hogy Hanyatt Fog Dolni A Szeken


Komcsizok Figyelmebe Olkt Hu Mind Trick Questions Trick Questions Brain Teaser Questions


Russian Hungarian Friendship Is Unshakable The Case Of The Arms Dealers Hungarian Spectrum Bazooka Friendship American


Elkepeszto Bizonyitek Kerult Napvilagra Orban Hazaarulasarol Olkt Net Suit Jacket Viktor Single Breasted Suit Jacket


Pin On Kemtortenetek


Remove Stubborn Roots And Weeds Without Bending Video In 2021


Lustige Peinliche Zettel On Instagram Weedgedanke Wurde Zur Besten Insta Seite 2019 Gewahlt Direkt 36 Kaufen Haha Peinlich Haha Sauf Spruche


Az Orban Gyozo Tobbsegi Tulajdonaban Allo Banya Annak Ellenere Szerepel Rendszeresen Jelentos Allami Beruhazasokban In 2021 Ronald Mcdonald Ronald Fictional Characters


State Owned Train Manufacturer Pt Inka Participated In The Africa Rail Exhibition Held In Johannesburg South Africa On June 19 20 2019 To

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel